IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златни бижута – кое е любимото колие на Никола Пелц?

20 април 2021 14 30

Годеницата на Бруклин Бекъм носи мъдреца му

БГНЕС

Златните вериги и нежни огърлици от два или повече реда, по които има дребни висулки, са една от тенденциите за пролет/лято 2021. Следвайки нея, Никола Пелц има едно колие, което почти не сваля. А причината е, че я свързва с годеника ѝ Бруклин Бекъм.

Наскоро младата актриса показа свои снимки по бански и предупреди последователите си да ползват слънцезащита, за да не изгорят като нея. На кадрите ѝ, както и няколко други с любимия ѝ, споделени по-късно, се вижда симпатично бижу на врата ѝ. Оказва се, че то е съставено от два отделни синджира с различна дължина, единият от които сякаш е с малък златен зъб.

„Ако се чудите какво е това ... Толкова е странно, но това е мъдрецът на Бруклин“, разкри актрисата и учуди доста хора.

Красивата Никола е съчетала един по-къс златен синджир с висулка сърце с друг, който е по-дълъг. Именно на него виси мъдрецът на нейната половинка. А за да стане позлатен, тя е отишла в бижутерия в Лос Анджелис, където изпълнили специалната ѝ поръчка.

По думите на Пелц, именно нейната майка ѝ е дала идея да си направи уникалното бижу. Преди години тя е позлатила по същия начин мъдреца на дъщеря си и сега тя може да го подари на най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм.

„Той носи моя, а аз нося неговия“, добавя тя.

Никола Пелц е поредната известна личност, чиито бижута носят някаква сантиментална стойност. Преди години, когато между Анджелина Джоли и Били Боб имаше чувства, те си направиха колиета с шишенца, пълни с тяхната кръв. Уви, това не ги направи свързани завинаги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари