IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм и Никола Пелц се разделят с имението си в Бевърли Хилс

19 февруари 2022 12 00

Пуснаха го за продажба точно преди сватбата

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще се местят. Двамата са пуснали в продажба луксозното си имение в Бевърли Хилс, като решението им идва точно преди предстоящата им сватба тази пролет.

Годениците платиха 10,5 милиона долара за къщата в Лос Анджелис. Там те живяха близо 8 месеца, а според запознати, сега са се ориентирали към нов дом, намиращ се в щата Флорида.

Според източник на списание People, бъдещите младоженци са пуснали имота си на цена от 11 милиона долара. Ширейки се само двама из пет спални със седем бани и куп екстри, двамата търсят нещо по-малко и уютно. Същевременно искат да са по-близко до своите роднини.

„Те обичаха къщата и са тъжни, че я продават, но искат да бъдат на по-гъвкаво място“, каза източникът пред изданието. Според него, те желаят да има къде да живеят както в Ел Ей, така и в Маями (където са семейство Бекъм). Ето защо не им трябва толкова голям имот за поддръжка.

Дейвид и Виктория Бекъм вече имат свой мезонет в известната сграда One Thousand Museum Residences в Маями. Той бе закупен за 24 милиона долара. Но младата двойка едва ли ще се пренесе точно в него.

Някои подозират, че родителите на Пелц може да ѝ купят нова къща – като подарък за нейното бракосъчетание.

Сватбата – във Флорида

Както вече писахме, известната двойка вече подготвя активно своята сватба. Тя ще се състои във Флорида през април, като за кумове са поканени двамата по-малки братя на младоженеца – Ромео и Круз Бекъм.

Дори самата дата – 9 април, вече е фиксирана и поканите са изпратени. Церемонията ще бъде в двора на имението на бащата на актрисата, струващо близо 76 милиона долара.

Булчинската рокля – на Valentino

Макар майката на Бруклин да е дизайнерка, тя няма опит с булчинските рокли. Ето защо Пелц ще се довери на доказало се име в модния бранш като Valentino.

Ако си припомним годежа на двойката от лятото на 2020 г., тогава русокоската носеше жълт тоалет на Виктория Бекъм. Ето защо не е изключено тя да смени още няколко рокли на важния ден, като зад тях стои подписът на бившата спайска.

Фотографски услуги – вече резервирани

Предполага се, че Бруклин Бекъм и неговата годеница вече са подписали договор с Ани Лейбовиц, на която имат пълното доверие. Подобно на други известни двойки, те може да дадат ексклузивни права до снимките на определено издание, от което ще изкарат доста пари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари