IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм готви с годеницата си за Свети Валентин

14 февруари 2022 17 50

Фотографът с амбиция да развива кулинарното си шоу

Getty

Getty

Признайте си! Всяка една от нас е изпадала в ужас, когато се налага да направи първото по-сериозно ястие за своя любим мъж. Особено след заживяването под един покрив, готварските задължения са нещо, което води до спорове, но и сближава. Все пак, неслучайно казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Е, това не важи напълно за двойката Бруклин Бекъм и Никола Пелц, които скоро ще минат под венчило. Синът на Виктория и Дейвид Бекъм отдавна показва уменията си в кухнята, а сега прие поканата на списание Vogue – да сготви вечеря за Свети Валентин. А годеницата му обеща да помага, но май по-скоро му пречеше.

„Тя не може да готви!“, обясни фотографът, канейки половинката си. Присъединявайки се към него, тя предложи заедно да счупят яйцата в купата и успя да ги изпусне извън съда. Това предизвика смях и при двамата.

„Чувствам се като Марта Стюарт. Това е моята мечта“, казва гордо русокосият модел. Само че има доста да учи, за да стигне постиженията на известната готвачка и тв водеща.

Бруклин призна, че за него е истинско забавление да готви заедно с Никола, която май ще разчита на него, за да не останат гладни, след като сключат брак. От своя страна красавицата сподели още снимки от тяхното предизвикателство, а след него и малко от романтичната им вечеря.

Пица във формата на сърце, страхотен лава кейк с шоколад, както и еспресо мартини, са нещата, които годениците приготвят за своята специална вечер по случай 14 февруари, пише списание Hello.

Бекъм и Пелц носят на врата си златни верижки с висулка – мъдрец. Това е сантименталното бижу, което майката на модела поръчва специално за двамата. И то е символ на тяхната любов.

По време на разговора между двамата, записан от екипа на Vogue, те разказват и за плановете си за сватбата, която ще бъде тази пролет. По думите им, едно от нещата, които казали на своя агент още в самото начало, е че не искат да има квадратни чинии на партито.

Очаква се Бруклин и Никола да имат специална церемония по еврейските традиции. Иначе, британски медии пишат, че най-голямото дете в семейство Бекъм иска да развива тепърва своето кулинарно шоу Cookin' With Brooklyn. Само един епизод от него струва около 100 хиляди долара. А зад него стои екип от 62 души, сред които продуценти, реквизит, оператори и стилисти.

За момента 8-минутните видеоклипове Бекъм публикува в Instagram, като се надява скоро да бъде забелязан от някой по-голям канал и да печели повече от своето хоби, което е наследил от майка си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Тоя о х люв ако не ни го натрапват постоянно и не беше синчето на мама и на тати, никой нямаше да е чувал за него, още повече че няма да се намери жена да му върже.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар