IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ромео Бекъм остана без гадже

13 юли 2022 10 40

Синът на Виктрия и Дейвид скъса с модела Миа Регън

Getty Images

Getty Images

Връзката от разстояние се оказа препъни камък за любовта на Ромео Бекъм и Миа Регън. Двамата са сложили край на 3-годишнагта си любов, като причина за това се смята неговото желание да преследва футболна кариера в Маями.
19-годишният среден син на Виктория и Дейвид Бекъм е прекратил отношенията си с британския модел, тъй като Миа живее в Лондон, а той е базиран във Флорида

Двамата са изтрили всички следи от любовта си, в своите Instagram профили. Източници, близки до двойката, потвърждават, че двамата са се разделили поради неизбежния натиск, причинен от противоречивите им работни графици и най-вече защото Ромео прекарва голяма част от времето си в САЩ.

Източник казва пред MailOnline: „По същество връзката от разстояние в младостта им си взе своето. Ромео и Миа са прекрасни млади хора, много се обичат и семейството обича Миа. Тя продължава да си сътрудничи с Виктория, но за съжаление вече не е с Ромео.“

В момента Ромео играе като халф в отбора на баща си "Интер Маями II". Източникът добавя: „Той се е съсредоточил върху футбола си и живее в Маями, а тя е във Великобритания, работейки върху кариерата си на модел и инфлуенсър."

За последно Ромео се появи в Instagram акаунта на модела Миа преди повече от два месеца, когато тя отпразнува третата им годишнина като двойка през май. 

Според слуховете Миа никак не се разбирала с новата съпруга на големия брат на Ромео - Бруклин Бекъм, а именно милиардерската наследница Никола Пелц. Двете дами имали обтегнати отношения, които лично Виктория се опитала да оправи, но не е ясно дали е успяла.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Раздялата на Ромео и Миа идва само няколко седмици след като източници обявиха, че влюбените няма да бързат да си казват „Да“, след като са обсъдили бъдещето си заедно след сватбата на Бруклин и Никола.

Твърди се, че двойката мечтаела някой ден да вдигне скромна сватба във Великобритания. Според слуховете Миа и Ромео са се смятали за сродни души и са планирали да останат заедно за цял живот. Те също така са си говорели колко много искат да създадат голямо семейство един ден.

Източникът добавя: „Ромео винаги е искал да изчака Бруклин да се ожени пръв и като цяло избягва да прави нещо, което може да отнеме вниманието от брат му. Миа е много различна жена от Никола. Тя е по-небрежна и скромна.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари