IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм все по-отдалечена от сина си Бруклин

10 септември 2022 12 00

Преди той е бил най-голямата ѝ опора

Снимка: БГНЕС

Конфликтът на Виктория Бекъм със снаха ѝ набира скорост. Според слуховете напрежението в отношенията с Никола Пелц буквално я побърква. Пош Спайс е ужасена, че никога повече няма да може да установи контакт с най-големия си син Бруклин.

Дизайнерката някога беше неразделна с първото си дете и разчиташе много на неговата подкрепа, докато съпругът ѝ Дейвид пътуваше по света по работа. Сега, както отбелязват близки приятели на семейство Бекъм, Виктория е дълбоко натъжена от факта, че Бруклин дори не се присъедини към семейството ѝ по време на скорошното им лятно пътуване на луксозна яхта в Европа.

Освен това Виктория беше много разстроена, защото Никола „дори нямаше да“ носи сватбена рокля на Виктория Бекъм, а Бруклин танцува първия танц по време на тържеството не с майка си, както беше планирано, а с булката си.

По-късно Виктория предизвикателно не покани снаха си на шоуто си на Седмицата на модата в Париж. „Г-жа Бекъм обича да има всичките си деца до себе си, нищо не е по-важно за нея.

Тя винаги се отнасяше топло и гостоприемно към приятелките на синовете си и обожаваше Никола от първия ден. Но с времето стана твърде сложно. И това я разстройва, тя е с разбито сърце“, каза вътрешен човек, близък до звездната фамилия.

„Тя и Бруклин винаги са имали близки отношения, той беше успокояващо одеяло за нея, когато Виктория и Дейвид имаха трудности в брака си.“, подчерта източникът.

Сега Бруклин предпочита да прекарва почти цялото си време с роднините на жена си и пренебрегва дори важни събития в живота на родителите, братята и сестрите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари