IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм разбива социални мрежи, звезди и критици: Зеленото е новият цвят!

20 октомври 2022 14 30

Вижте как дизайнерката налага зеленото като любим свой цвят за сезона

Getty Images

Getty Images

В последно време дизайнерката Виктория Бекъм даде да се разбере, че за нея зеленото е цветът на сезона. Само за миналите две-три седмици тя се появи в три зелени рокли в различни нюанси. 48-годишната съпруга на пенсионираната футболна звезда Дейвид Бекъм, наскоро носеше великолепна тревистозелена прилепнала рокля с едно рамо от собствената си колекция. С тази визия тя направи участие в предаването The Today Show в Ню Йорк миналия четвъртък.

Ден по-късно Виктория беше уловена от фотографите да напуска хотела си в Голямата ябълка в друг копринен тоалет в по-тъмнозелен нюанс, който имаше голяма цепка отпред, разкривайки стройните крака на г-жа Бекъм.

Още миналата година Виктория за кратко „разби“ интернет със своя публикация в Instagram, на която носеше копринена зелена рокля от собствената си линия. Снимката беше озаглавена Cheeky Posh! и показваше бившата певица от групата Spice Girls облегната безгрижно на бар в рокля с гол гръб от нейната колекция Resort 2022.

В края на месец септември Виктория се появи в друга наситенозелена рокля, с асиметрично деколте, по време на дефилето си в рамките на Седмицата на модата в Париж.

Същият по-ярък нюанс на зеленото можеше да бъде видян и в колекцията ѝ VB Body – линия от прилепнало трико, което тя пусна на пазара по-рано тази година. Дизайнерката използва профила си в Instagram, за да разкрие актуалните цветове и стилове, и сподели много снимки на своите тоалети, като доста от тях бяха в зелено.

Виктория дори обясни защо зеленото е любимият ѝ цвят напоследък с думите: „Много съм развълнувана да споделя новия цвят на VB Body. Това е наистина супер жизнено зелено в тази невероятна плетка, която ви оформя на всички правилни места… Просто обичам този цвят!“

Виктория Бекъм

Снимка: Getty

Г-жа Бекъм беше известна с това, че обича да носи по-ярки цветове още в своята епоха на Пош Спайс, но през последните години тя въведе по-тъмни и приглушени цветове в гардероба си. Явно обаче Виктория е готова да се завърне към дрехите с по-смели цветове и особен акцент прави върху нюансите на зеленото. В нейната последна колекция имаше изобилие от тоалети в различно зелено – от маслено до тревно.

Супермоделът Бела Хадид в рокля в цвят лайм от последната колекция на дизайнерката.

Оливия Кулпо в яркозелен тоалет на Виктория Бекъм от колекцията VBPAW22.

Виктория Бекъм се скарала с Никола Пелц

Виктория Бекъм прикова погледите във Франция

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари