IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Виктория Бекъм ще пренесе живота си на екрана

25 октомври 2023 10 50

Бившата звезда от Spice Girls е готова да разкаже живота си

Снимка: Getty Images

Документалният сериал на Дейвид Бекъм – „Бекъм“ направи премиера в Netflix по-рано този месец и се превърна в хит сред феновете по целия свят.

Виктория и децата на Бекъм също играят основна роля в документалния филм и сега има слухове, че бившата членка на Spice Girls също е готова да пренесе историята на живота си на екрана. 

„Това ще бъде документален филм, който описва стремителния възход на Виктория в модната индустрия и как тя изгражда империя за мода и красота, започвайки от нулата“, каза източникът.

„Фокусът ще бъде върху бизнес марката, но ще има задълбочен поглед върху това как тя трябваше да преодолее критиките, след като Spice Girls се разпаднаха и да се противопостави на хейтърите“, добави източникът.

В същото време Ребека Лус, която имаше връзка с Дейвид Бекъм в началото на 2000-те, си спомня колко наранена е била, когато се твърди, че е хванала футболиста в леглото с друга жена.

Ребека заяви, че е била на парти с Дейвид. Същата вечер той се „криеше в дълбините на градината“, разговаряйки с испански модел. „Беше непоносимо. Имаше прекрасна храна, самба група от Бразилия и шампанско. И прекарваше време с друга жена“, призна Лус в интервю за Daily Mail Sunday.

По време на събитието Виктория Бекъм ѝ се обади: „Тя беше разстроена, защото се обади на Дейвид и той не отговори. Казах, че не знам къде е. И тя казва: „Не затваряй, иди и го намери“.

По молба на Пош Спайс Ребека тръгва да търси Бекъм. „Беше малко неудобно. „Влязох в къщата, изкачих се по стълбите и видях двама от бодигардовете на Дейвид на вратата“, реконструира Лус събитията.

Тя каза на охраната на футболната звезда, че съпругата му го вика по телефона и един от бодигардовете веднага „изчезна“ в спалнята:

„И виждам там в спалнята модел на заден план, легнал на леглото. Бях бясна, просто го погледнах, дадох му телефона и казах: „Жена ти“. Изпитвах толкова много болка“, заключи Ребека.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари