IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на скандала с изневярата: Виктория Бекъм размени пак клетви с Дейвид

31 октомври 2023 10 40

Ароматът на новия ѝ парфюм бил свързан със събитието

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм си размени клетви със съпруга си Дейвид на фона на скандала с изневярата му. Дизайнерката говори за новия си аромат Suite 302 и обясни, че името е избрано във връзка с изненадата, която Бекъм ѝ е направил през 2006 г.

След труден период в отношенията си, Пош Спайс разкри решението на Дейвид да има „втора сватба“ след предполагаемата му афера с Ребека Лус.

Известният футболист организирал изненадващо пътуване за Виктория, което включвало посещение на мястото на сватбата им и престой в стая 302 на хотел Ritz в Париж.

„Кацнахме в Лондон, слязохме от самолета и бяхме посрещнати от същата кола, същия шофьор, същата къща, в която живеехме в Северен Лондон и където имахме параклис. Влизаме в параклиса, целият украсен с цветя, там са моите родители, неговите родители, нашите сестри и брат ми. И дори беше същият свещеник, който ни венча, за да ни венчае отново“, спомня си Виктория.

Тя също така подчерта, че ароматът на парфюма отразява тези спомени и е създаден с нотки на череша и тютюн.

„Знаех, че искам тежък аромат и създадохме точно това, от което имах нужда: череша, тютюн. Когато усетя всички тези ноти, се пренасям в онова време“, добави Виктория.

Припомняме, че Виктория и Дейвид Бекъм се ожениха на пищна церемония в Ирландия през 1999 г., с тронове, корони и договор със списание Big bucks. Двойката има четири деца – синове Бруклин, Круз и Ромео, както и дъщеря Харпър.

Що се отнася до изневярата, Ребека Лус споделя, че дори на нея Бекъм е изневерявал с друга жена, която е била испански модел.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари