IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

При Бекъмови всичко е наред: Дейвид демонстрира любов към съпругата си Виктория

25 октомври 2023 14 30

На фона на новите разкрития на предполагаемата му любовница Ребека Лус

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дейвид Бекъм показа, че не може да държи ръцете си далеч от своята съпруга Виктория по време на тяхната последна звездна вечеря в Маями. Съпрузите не спряха да демонстрират любовта си и това, че продължават да бъдат сплотени, въпреки новите разкрития на предполагаемата бивша любовница на екс  футболиста – Ребека Лус.

48-годишната Виктория сподели нови групови снимки в своя Instagram профил, на които тя е седнала в скута на мъжа си, облечена в къса черна рокля, а неговата ръка е нежно сложена върху горната част на нейното бедро.

До знаменитата двойка позира и най-големият им син – Бруклин, заедно със съпругата си Никола Пелц, както и група приятели, сред които и топ футболистът Лионел Меси, който в момента играе за отбора на Бекъм ФК „Интер Маями“, заедно с жена си Антонела. Всичко това се случва  в Маями Бийч в понеделник на откриването на нов луксозен ресторант.

Очевидно Дейвид и Виктория държаха да покажат, че са сплотени, както винаги, като през цялата вечер са се държали ръка за ръка, твърдят очевидци.

Тази публична поява на двойката е първата след като бившата асистентка на Дейвид – Ребека, проговори ексклузивно пред вестник The Mail On Sunday за връзката си с атлета, която се случва преди около 20 години в Испания, докато той е играч на ФК „Реал Мадрид“.

Ексфутболната звезда и бившата певица от групата Spice Girls са женени от 1999 г., а през  2003 година неговата бивша асистентка предизвика медийна лудост, когато разкри публично връзката им. По онова време Дейвид не отговори на обвиненията ѝ, но наскоро засегна темата, макар и косвено, в своята  документална поредица „Бекъм“ по Netflix.

В сериите Виктория разкрива, че 2003 година е била „най-трудната“ в живота ѝ, а междувременно Дейвид признава, че все още не знае как са преминали през тази криза в брака си, но че е горд, че са се „преборили в името на семейството си“.

Ребека пък сподели раздразнението си от въпросните коментари на футболиста. Тя казва: „Той трябва да поеме отговорност за това, а не да се самосъжалява. Той може да каже каквото си иска, разбира се, за да запази своя имидж, но да се представя като жертва, а да ме кара да изглеждам като лъжкиня, сякаш съм си измислила тези истории, не е никак честно.“ 

„Не аз съм тази, която е накарала Виктория да страда“, добавя Лус като казва още, че Дейвид просто не е трябвало изобщо да засяга темата за този, не особено лоялен към Виктория, етап от живота си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Гена ( преди 5 месеца )
Пожелавам им щастие и дано не се появи някоя нещастница която да реши да търси нещо и да приказва какво е сънувала преди двадесет години.аман от такива
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар