IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Болестта се бори с любов – семейството на Брус Уилис е плътно до него

24 ноември 2023 14 30

Съпругата на актьора, Ема Хеминг, публикува снимка за Деня на благодарността

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брус Уилис и цялото му семейство са благодарни за още една година заедно.

В четвъртък, когато основно в Северна Америка се празнува Денят на благодарността, Ема Хеминг Уилис сподели умилителна снимка в социалните мрежи, на която присъства цялата фамилия Уилис-Мур, заобиколила известния актьор, който вече година се бори с фронтотемпорална деменция. На кадъра виждаме, че няма нищо друго, освен любов, между сегашната и бившата съпруга на Брус, както и между петте му дъщери. 

За снимката всички от семейството са се наредили около актьора, седнали на удобна, плетена градинска мебел. До Уилис седи Ема Хеминг, която е поставила едната си длан на лицето му, а от другата му страна е усмихнатата Талула, прегърнала двете си най-малки сестри – 11-годишната Мейбъл и 9-годишната Евелин, които се раждат от брака между Ема и Брус. Бившата съпруга на Уилис и майка на останалите му три дъщери – Деми Мур – също е на снимката, седнала удобно пред Ема, а до нея, на земята, е Скаут. Бременната Румър е в скута на приятеля си Дерек Томас, а партньорът на Талула – Джейк Милър – също се вижда на снимката. 

Съдейки по факта, че Румър все още е бременна, разбираме, че снимката не е направена наскоро. Най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур роди първото си дете през лятото. Момиченцето вече беше снимано с известните си баба и дядо, а Румър сподели наскоро, че е цяла магия да гледа как майка ѝ и баща ѝ се грижат за внучка си. 

„Благодарна съм и оценявам тази любов. Желая на всички ви честит Ден на благодарността“, написа Ема Хеминг под снимката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Деми Мур първоначално сподели кадъра през март тази година. Оказва се, че снимката е от рождения ден на Брус Уилис, отпразнуван в компанията на най-любимите му жени.

Умилителната снимка беше споделена само два месеца, след като Ема Хеминг сподели, че не е много наясно дали Брус Уилис знае точно какво се случва със здравето му и дали осъзнава, че страда от фронтотемпорална деменция. Новината за болестта на актьора беше обявена от семейството му този февруари, като първоначално лекарите са смятали, че той е имал афазия. 

Проблемите със здравето накараха Уилис да се оттегли от Холивуд, тъй като и афазията, и деменцията причиняват трудности със запомнянето и говоренето, което прави невъзможно научаването на сценарий за филми. 

„Това, което научаваме, е че деменцията е трудна. Трудна е за болния. Но също така е трудна и за семейството. И това важи за Брус, мен и нашите момичета. Когато казват, че това е семейна болест, наистина е така“, каза Ема по-рано през годината. 

На фона на деменцията на Брус Уилис – съпругата му Ема се чувства обречена

Неземно щастие – Брус Уилис прегърна първородната си внучка

9-годишната дъщеря на Брус Уилис с трогателен жест към баща си

В началото на месеца моделката написа статия за списанието Sunday Paper, където сподели, че изпитва вина, знаейки, че разполага с множество ресурси за борба с болестта, които обаче не са достъпни за други хора в нейното положение. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Фронтотемпоралната деменция е обширен термин за група от мозъчни заболявания, които засягат фронталния и темпоралния лоб на мозъка. Това означава, че тези зони атрофират, а смаляването им може да причини проблеми с речта, емоциите и промени в личността. Други симптоми включват загуба на двигателни умения, включително проблеми с ходенето, преглъщането или мускулни спазми

По-рано през годината Ема отпразнува своя 45-и рожден ден, публикувайки снимка, на която се прегръща със съпруга си

„Неговата любов е най-топлото и уютно одеяло. Веднъж завиеш ли се с него, никога не искаш да се отвиеш“, написа тя в своята история в Instagram. Отделно, Ема сподели видео, на което се вижда да носи парти шапка и да духа свещичките на тортата си. Тя се пошегува, че е имало толкова много свещи, че е можела да запали цялата къща. Все пак призна, че денят е бил много забавен и хубав. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари