IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Талантливият Max The Sax представя новия си соло проект

10 април 2014 10 14

Саксофонистът ще зарадва българските си фенове с гиг в Mixtape 5

Max The Sax.

Max The Sax.

10-и май ще бъде различен, вдъхновяващ и музикално опияняващ, благодарение на Max The Sax от Parov Stelar.

Талантливият саксофонист ще представи на българските фенове съвсем новия си соло проект, включващ електро суинг хаус с барабани на живо, електронни бийтове и виртуозно сакс изпълнение. Майсторският талант на Max The Sax да импровизира клубна музика и щастието да си взаимодейства с тълпата напълно го отличава на музикалната сцена. Българската публика ще стане свидетел на историческото начало на самостоятелния проект на артиста от Parov Stelar, изпълнен с нови денс интерпретации на познати джаз мелодии и собствени версии на парчета на Parov Stelar.

Точно в 22:30 ч. тон на вечерта ще дадат The Smugglers Collective, за да подгреят публиката, преди Max The Sax да завладее всички ни. Нощта ще бъде дълга и супер обещаваща, защото след саксофонните приключения, танците ще продължат с Groovemasta. 10-и май – парти на макс с Max The Sax в клуб MIXTAPE 5 начало 22:30 ч.

Вратите на клуба ще отворят в 22:00ч! Част от присъстващите ще могат да се приберат безплатно с такси след края на концерта, благодарение на партньорите от дигитално мобилно такси Таксистарс.

Билети в мрежата на Eventim и Ticketlogic

Промо билети – 20 лв.

Редовна цена – 25 лв.

Билети на място – 30 лв.

Max The Sax

Max The Sax е съществена част от PAROV STELAR BAND и PAROV STELAR TRIO.
Безпогрешният му саксофонен стил и ексцентричните му пърформанси го правят любимец в цял свят.

Max The Sax винаги впечатлява с експлозивно свирене, което донася усмивки върху лицата на феновете, усмивки, прерастващи в денс еуфория.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )