IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анн-Джи се разсъблече в нова фотосесия

9 юни 2014 13 11

Сексапилната певица показва прелести

Снимка: Георги Божков

Снимка: Георги Божков

Хип-хоп изпълнителката Анн-Джи, която е и двукратна световна шампионка в дисциплината „Фитнес модел“, засне стилна фотосесия с еротичен привкус.

Горещите кадри са издържани в черно-бялата стилистика и са дело на известния фотограф Георги Божков.

След като беше една от първите корици на мъжкото популярно списание Playboy през 2005 г., изпълнителката на култовото рап парче „Кучка“, не се е снимала в тази стилистика.

Фотографът Георги Божков, заснел едни от най-красивите жени на България, бил очарован от множеството сполучливи кадри. И как няма да е доволен?! Анн-Джи е в супер форма. След като през 2012 г. тя спечели титлата Miss Fitness World в Италия, в категорията „Фитнес модел“, миналата година тя затвърди позициите си на световната сцена като отново стана световна шампионка на Световната фитнес федерация WFF в Словакия.

Певицата, която съвсем скоро се готви да атакува и музикалната сцена с новия си летен хит, изненада фотографа, като го покани да участва във видеото. Клипът се очертава да е много интересен, а текстът към песента – доста пикантен, затова ще бъде въртян предимно в интернет пространството.

Очаквайте го скоро в официалния сайт на певицата, там ще бъде и цялата нова гореща фотосесия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Лина ( преди 9 години )
Незнам тая да я слушам ли или да я гледам . Мисля ,че трябва да я пропусна и за двете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
изпълнителката на култовото рап парче ***, абе защо не се гръмнете?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар