IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Директен Меркурий в Риби носи облекчение в световен мащаб

24 април 2024 17 30

Кои зодиакални знаци ще бъдат повлияни най-положително

Снимка: Istock

Снимка: Istock

От ретрограден Меркурий преминава в директен в знака Риби на 25 април 2024 г. В астрологията Меркурий се счита за една от вътрешните планети и има значително влияние върху комуникацията, интелекта, разсъжденията и обработката на информация. Силата и разположението му в нашите рождени карти определя как се изразяваме устно и писмено, както и как възприемаме и интерпретираме информацията. Меркурий символизира интелигентност, аналитично мислене и способности за решаване на проблеми. Той управлява нашия рационален ум и как обработваме информацията логично.

Меркурий също се свързва с младостта, любопитството и жаждата за знания. Представлява любознателната природа на ума и желанието за изследване на нови идеи и концепции. Смята се за жизненоважна планета в астрологията, отразяваща начина, по който възприемаме и взаимодействаме със света около нас на когнитивно ниво.

Меркурий в Риби: Характеристики

Меркурий в Риби влияе върху комуникацията, креативността и духовността на зодиакалните знаци. Когато той е в зодиакалния знак Риби, носи смесица от планетата на комуникацията и интелекта с чувствителните и интуитивни енергии на Риби.

Ето някои ключови характеристики на Меркурий в Риби:

Интуитивна комуникация: Хората с Меркурий в Риби в наталната си карта са склонни да общуват с чувствителност и интуиция. Те разчитат повече на невербални знаци и фини сигнали, за да комуникират с другите и да предадат своите мисли и чувства.

Въображаемо мислене: Това разположение често показва силно въображение и креативен ум, който може да превъзхожда в области на изкуството като музика, поезия, живопис. Хора с богато въображение.

Емпатия и състрадание: Хората с Меркурий в Риби често са дълбоко съпричастни и състрадателни. Те имат естествена способност да разбират и съпреживяват емоциите и преживяванията на другите, което ги прави отлични слушатели.

Трудности с ясното изразяване: Меркурий, планетата на комуникацията, може да се почувства донякъде предизвикан в Риби, знак, известен със своите мечтателни и уникални качества. В резултат на това хората с Меркурий в Риби може да имат проблеми с яснотата в комуникацията си.

Мечтаене и бягство: Има тенденция хората с Меркурий в Риби да се изгубват в мечти или фантазии. Те могат да имат богат вътрешен свят и могат лесно да бъдат погълнати от въображението си, понякога до точката на бягство.

Духовни и мистични интереси: Меркурий в Риби може да бъде привлечен от духовни или мистични занимания. Тези хора имат дълбок интерес към изследването на невидимите сфери на съществуването и могат да превъзхождат в области като астрология, таро или медитация.

Адаптивен стил на общуване: Хората с Меркурий в Риби са адаптивни комуникатори. Те могат лесно да се настроят в емоционалната атмосфера на разговор и да коригират стила си на общуване в съответствие с това.

Чувствителност към околната среда: Хората с това разположение може да са силно чувствителни към заобикалящата ги среда, включително шум, енергия и емоции на други хора. Може да им трябва време насаме, за да презаредят и обработят своите преживявания.

Като цяло, Меркурий в Риби носи смесица от интуиция, емпатия и креативност в областта на комуникацията и интелекта, обогатявайки способността на индивида да се свързва с другите на по-дълбоко, по-душевно ниво.

„Директният“ Меркурий в Риби ще окаже дълбоко влияние върху зодиакалните знаци, както и върху световните събития, но нека видим кои зодии ще са повлияни най-положително:

Телец

Меркурий управлява 2-ри и 5-и дом за хората от зодия Телец и сега ще стане „Директен“ в 11-и дом. Директен Меркурий в Риби показва увеличение на доходите ви, така че бъдете подготвени и се възползвайте от тази възможност. Можете също така да използвате натрупаните пари, за да започнете нов бизнес, който вероятно ще бъде успешен. Ще имате възможност да правите пари, като използвате своя интелект. Това ще бъде прекрасен момент за вашата романтична връзка.

Можете да отидете на приятно място с любимия човек. Вашият социален кръг ще се разрасне. Ще има приятелства с нови хора. Това ще бъде отлично време за инвестиране. Може да спечелите от вашата инвестиция. Има възможност хората, занимаващи се с внос-износ, да получат специални облаги. Има вероятност социалният ви статус да се подобри.

Близнаци

Меркурий е господарят на вашия зодиакален знак, което означава, че управлява 1-ви и 4-ти дом и ще се издигне в 10-и дом. Директен Меркурий в Риби показва щастлив период в кариерата, но трябва да обърнете голямо внимание на работата си, защото опонентите ви може да се опитат да се възползват от вас.

Въпреки това ще се съсредоточите изцяло върху работата си, ще останете доста заети и в резултат на това ще започнете да виждате успех в кариерата си. Семейната среда също ще бъде във ваша полза. Членовете на вашето семейство също могат да ви дадат някаква работа, която ще ви накара да се почувствате още по-обичани. През този период здравословните проблеми на майка ви може да ви причинят повече безпокойство.

Рак

Меркурий, управляващ 12-и и 3-ти дом на вашия зодиакален знак, става директен в 9-ия ви дом. Това дава благоприятни резултати за вас в Риби. Участието в духовни занимания ще се превърне във фокусна точка, което ще ви отведе до чести посещения на свещени места. Вашето положение в обществото ще изпита забележителен подем, придружен от множество предимства. Вашите усилия ще доведат до финансов просперитет, тъй като успешно постигате целите си.

Трябва да се отбележи, че влиянието ви в професионалната ви сфера ще се разшири, докато семейните връзки ще се засилят с нежната подкрепа на близките, включително баща ви. Възможностите за осигуряване на собственост ще се появят заедно с неочаквани печалби, тласкайки ви към значително натрупване на богатство.

Скорпион

Меркурий управлява вашите 11-и и 8-и дом, а сега той е директен в Риби във вашия 5-и дом, Скорпион. Това директно движение на Меркурий ще донесе няколко предимства. Можете да очаквате финансови печалби, реализиране на вашите желания и повишено признание в социалния ви кръг.

Отношенията с вашите по-големи братя и сестри и чичовци вероятно ще станат по-гладки, защото ще се разрешат всички спорове, с които може да сте се сблъскали. Въпреки това, тъй като Меркурий е господар на вашия 8-и дом, той ще предизвика промени във вашата личност, начин на говорене и чувство за хумор. Очаква се тези промени да се отразят положително на цялостната ви личност.

Козирог

Меркурий управлява вашите 9-и и 6-и дом, а сега ще стане „директен“ в 3-ти дом в Риби, Козирог. Това сигнализира за период на подобрена комуникация и заздравени взаимоотношения. Вашата способност да предавате идеи и да се свързвате с другите ще процъфтява, донасяйки множество ползи и насърчавайки другарството.

Както в бизнес начинанията, така и в личните занимания, Меркурий ще играе двойната роля на ефективен сътрудник и подкрепящ приятел. Отношенията между братя и сестри са готови да се подобрят и пътуванията на къси разстояния ще се окажат забавни. Семейните хора могат да се насладят на качествено време с децата си, насърчавайки чувството на радост и яснота. Тъй като влиянието на Меркурий укрепва вашата смелост и намалява летаргията, трябва да се избягва участието в имуществени спорове. Тези, които са на държавни позиции, вероятно ще видят благоприятни резултати, докато преподавателите могат да спечелят повишено уважение през този период.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари