IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес показва, че е в доста добро настроение

15 юли 2014 14 10

... в новата кампания на KMart

Снимка: Kmart

Снимка: Kmart

Да изглеждаш добре е най-доброто отмъщение и Селена Гомес знае това. Поп звездата показва, че е в отлично настроение, въпреки поредната си раздяла с Джъстин Бийбър и след като се изпокара с приятелката си Деми Ловато, с която бяха близки от деца.

Красивата брюнетка флиртува с камерата, позирайки в нова рекламна кампания за веригата KMart. От снимките се вижда, че Селена е щастлива и спокойна и продължава да излъчва характерната за нея момичешка свежест.

21-годишната певица и актриса демонстрира стройната си фигура чрез новата си спортна линия за въпросната верига, която носи името „Dream Out Loud“. Дрехите, по модели на мис Гомес, са направени от екологично чисти материи. Кадрите с бившата звезда на „Дисни“, които виждате всъщност са от снимачната площадка на кампанията.

Новата линия на бившата звезда от „Магьосниците от Уейвърли плейс“ е на разположение в магазините на Kmart и в интернет от 6 юли. Другата попзвезда, която има своя модна колекция за същата верига е Адам Лавин от „Maroon 5“.

Вижте снимките на Селена в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
То остава да бъде намръщена на фотосесия.Не може да кажете в какво настроение е във фотосесия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
спеед ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )