IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Дедженеръс спира алкохола заради жена си

22 юли 2014 08 54

Водещата е твърдо решена да спаси половинката си от алкохолизма

Елън и Порша; Снимка: Getty Images

Елън и Порша; Снимка: Getty Images

Известната телевизионна водеща Елън Дедженеръс е решила да спре алкохола. 56-годишната Елън е избрала тази крайна мярка, за да помогне на съпругата си, актрисата Порша де Роси, която се бори с алкохолна зависимост.

Преди няколко месеца 41-годишната Порша бе приета в клиника заради пристрастеността си към чашката и от известно време се опитва да остане трезва. Нейната законна половинка обаче винаги е била сериозен консуматор на спиртни напитки, пише Femalefirst.co.uk и тази крайна мярка да спре алкохола явно е много сериозно и обмисляно решение.

Според източник на американското издание на списание „OK!“, водещата е голям ценител на виното, но е осъзнала, че с нейната любов към еликсира на боговете е тласнала и любимата си Порша към чашката.

Към момента Елън е твърдо решена да направи всичко възможно да запази здрава и трезва Порша, каквото и да ѝ струва това. Близки до звездната двойка твърдят, че Елън обожава съпругата си и тя е най-важното нещо за нея.

Според тях водещата е осъзнала, че да пие пред Порша, която трябва да остане абсолютно трезва, е много егоистично и неправилно, затова ще спре да пие изобщо.

Водещата и актрисата са двойка от много години, а брак сключиха през 2008-а година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )