IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс планира да осинови дете?

5 август 2014 12 58

Актьорът бил вдъхновен от примера на Сандра Бълок и Чарлийз Терон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Киану Рийвс планира да осинови дете, пише таблоидът National Enquirer. Според изданието актьорът бил вдъхновен от своите приятелки и колежки Сандра Бълок и Чарлийз Терон. И двете актриси си осиновиха преди няколко години момченца от афро-американски произход и ги отглеждат като самотни майки.

"Киану обожава Сандра и Чарлийз и вижда у тях радостна промяна, след като станаха майки", разкри вътрешен човек. "Той иска да опита магията на бащинството и смята да осинови дете като самотен баща."

По ирония на съдбата, Киану винаги е имал силно желание да бъде баща, въпреки собственото си трудно детството. Баща му изоставя него, майка му и сестрите му, когато той е 3-годишен. Източници твърдят, че най-голямата дилема на Рийвс в момента била да избере от коя държава точно да осинови дете.

За съжаление през 1999 г., приятелката му тогава - Дженифър Сайм роди мъртво бебе в осмия месец, а две години по-късно тя почина в автомобилна катастрофа. "Киану винаги е смятал, че ще има жена и деца, но този план започна да избледнява и той все повече вярва, че осиновяването е по-реалната възможност в живота му. Той ще бъде страхотен баща, защото е много търпелив и мил."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )