IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Уотс: Радвам се, че стигнах дотук без пластични операции

10 август 2014 10 15

Звездата позира за новия брой на списание Town & Country

Снимка: Town & Country

Снимка: Town & Country

Наоми Уотс прилича на шикозна дама от висшето общество в новата си фотосесия за списание "Town & Country".

Талантливата блондинка краси корицата на септемврийския брой на изданието, като на основния кадър е с елегантна рокля на Rochas, а вътре носи дрехи на Celine, Jimmy Choo и Pradaна. Снимките са дело на Виктор Демаршелие.

В момента Уотс е една от водещите актриси в Холивуд, но истината е, че тя получава първата си главна роля доста късно - когато е на 33 години. Семейството си с Лив Шрайбър Наоми също създаде доста късно. Тя роди първия им син Саша на 39 години, а втория - Самуел, година по-късно.  

Ето и няколко акцента от интервюто с 45-годишната неостаряваща красавица:


За натиска на Холивуд да се обърне към пластичната хирургия: "Аз наистина се чувствам добре в кожата си. Холивуд е една индустрия, която прониква в самосъзнанието ти и просто го променя. Има дни, в които се чувствам победител, за това, че стигнах толкова далеч в кариерата си, без помощта на пластичната хирургия. Но има и много други дни, в които като се погледна и си мисля, че трябва и аз да прибегна до този вид разкрасяване."

За това, че гледа да приема роли, които се различават: "Предпочитам да съм актриса, която да има дълга кариера. Наясно съм, че няма винаги да получавам водещите роли."

За това, че мрази да ходи на прослушвания: "Аз съм нетърпелив човек и мразя да се поставям в ситуации, в които другите да ме оценяват. В такива ситуации не се чувствам в безопасност и не мога да бъда себе си."  

За да видите снимките на Наоми, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Но пък фотошопа мьи е по-добър от фотошопа тьи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар