IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Ъптън: В родната ми Флорида кльощавите жени се считат за грозни

18 август 2014 14 01

Красавицата обяснява защо не би се снимала гола

Снимка: ELLE

Снимка: ELLE

В момента Кейт Ъптън е един от най-горещите модели в света, а след ролята ѝ в "Другата жена" с Камерън Диас, тя е и актриса с обещаваща кариера.

Въпреки това Кейт споделя, че не се чувства супер сигурна във визията си и че и на нея ѝ се е налагало да отслабва.

Мис Ъптън краси с дългите си крака корицата на новия брой на списание Elle, Великобритания (септември/2014), а освен това наскоро тя даде интервю за списание Details. 

Ето и няколко акцента от двете интервюта с 22-годишната блондинка:

За това, че и тя като всяка жена страда от несигурност: "Не всяка сутрин като се погледна в огледалото и си мисля "Леле, колко съм страхотна!". По-често се чувствам подпухнала и подута. По принцип си се харесвам, но има дни, в които се чувствам абсолютно несигурна във външността си."  

За пищното си тяло, което не е типично за един модел: "Когато за първи път започвах работата си на модел бях много развълнувана. Аз съм от Флорида, където хората прекарват голяма част от времето си по бански костюми и там има един по-различен поглед към красотата. У дома кльощавите жени са грозни, а красавиците са тези, които имат пищни извивки. В света на модата, обаче не е точно така и това доста ме потискаше преди."

За това, че са я помолили да отслабне: "В началото на кариерата ми моите агенти ме караха непрекъснато да отслабвам. В същото време, когато се появявах на кастингите за различни реклами, клиентите винаги ме харесваха в този ми, пищен вид. Накрая разбрах, че няма нужда да отслабвам."

За това, че не би се снимала гола: "За мен подобни снимки би трябвало да бъдат някаква форма на изкуство, за да имат положителен ефект. Мисля, че със социалните медии, интернет, блоговете и т.н., ако направя такава фотосесия, снимките ми ще станат достъпни за всички и това вече няма как да бъде изкуство. Затова не смятам да се снимам без дрехи."

За да видите снимките на Кейт за Ellе, както и тези от първата ѝ фотосесия, влезте в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
da i imam problemite na tazi .Nito ia poznavam nito se zanimavam s takivam temi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )