IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Хънам: „50 нюанса сиво“ ме докара до нервен срив

10 септември 2014 07 48

Актьорът споделя колко тежко му е било да откаже ролята на Крисчън Грей

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Актьорът от сериала „Синове на анархията“, Чарли Хънам, призна, че оттеглянето му от проекта „50 нюанса сиво“ го е довело до нервен срив.

Звездата беше първоначалният избор на продуцентите и режисьорката Сам Джонсън за ролята на Крисчън Грей, но поради натовареност на графика той трябваше да откаже предложението.

Наскоро актьорът сподели, че проблемите около филма и последвалият отказ са го довели почти до нервен срив и е бил много разстроен, че няма да изиграе образа на милионера с особени сексуални привички.

Една от версиите за отказа на Хънам да играе беше, че се е уплашил от огромния медиен шум покрай филма. Но самият Чарли споделя в интервю, цитирано от Us Magazine, че не това е бил мотивът му да се откаже, а наистина заетият му график.

„Нямаше да подпиша договор за ролята, ако не съм искал да играя“, каза актьорът на партито на асоциацията на телевизионните критици. Хънам допълва, че с режисьорката Сам Тейлър-Джонсън са се сработили много добре по време на подготовката за ролята.

„Сам и аз направо се влюбихме един в друг, творчески“, споделя Чарли. „Започнахме да говорим за филма и аз много се развълнувах. Влюбих се в образа, започнах да го виждам, да го чувствам, дори се интоксикирах. Това е начинът, по който аз работя – намирам образ, в който се влюбвам и мисля само за него през цялото време.„

Колкото и да съжалява обаче за пропуснатата възможност, Хънам признава, че не е могъл физически да издържи всяка седмица да лети до Ванкувър да снима „50 нюанса сиво“, след което да се връща в Щатите, където снима сериала „Синове на анархията“. А дали той е бил по-добрият избор за ролята в сравнение с Джейми Дорнан, който вече завърши филма, няма как да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари