IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плажна романтика – Брад Пит и Инес де Рамон бяха уловени в рядък момент на интимност

8 май 2024 12 30

Двамата бяха засечени на романтична сутрешна разходка в Санта Барбара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Инес де Рамон се насладиха на романтична сутрешна разходка по плажа в Санта Барбара, Калифорния, в края на миналата седмица. 60-годишният актьор от „Боен клуб“ и 34-годишната дизайнерка на бижута бяха уловени от папараците да се разхождат прегърнати по пясъчния бряг.

В рядък момент на интимност се вижда как Пит сладко обгръща приятелката си през раменете, а тя обвива ръка около кръста му. Актьорът от „Бандата на Оушън“ видимо е щастлив и спокоен в последната си връзка, въпреки трудния си и продължаващ 8-годишен развод с Анджелина Джоли.

От снимките се вижда, че Брад и Инес са потънали в разговор, в иначе видимо мрачен ден. Звездата от „Имало едно време… в Холивуд“ изглежда стилно в широк кремав панталон и бяла тениска с копчета, наметнати върху бял потник. Той е допълнил визията си с бели маратонки, златна огърлица и слънчеви очила в ретро стил.

Дизайнерката на бижута пък се предпазва от студения океански бриз със зелена жилетка, плътно закопчана върху дълга макси рокля в бял цвят. Тя също носи бели маратонки като Брад. Видимо и двамата носят чаши за кафе, докато разхождат очарователно, пухкаво кафяво-бяло куче.

През февруари източници потвърдиха, че Инес се е е преместила да живее при Брад, въпреки че все още не е освободила стария си дом в Ел Ей. „Те се разбират много добре и са по-щастливи от всякога“, каза вътрешният човек пред списание  People по това време.

Друг източник каза, че Пит е „открил искрата“ отново, след като е намерил любовта с Де Рамон на фона на бурния си развод с майката на децата  си.

„След раздялата с Джоли Брад излизаше по срещи, но никога не гледаше на тях сериозно, докато не срещна Инес“, каза наскоро негов приближен, добавяйки, че Пит смята, че това е последната му сериозна връзка в живота. Двамата с Инес се появиха заедно за първи път през септември 2022 г. на концерт на Боно, но се счита, че се познават няколко месеца преди да бъдат уловени заедно.

Преди това Де Рамон беше омъжена за актьора Пол Уесли.

Източник също каза пред People, че Пит е „много влюбен“ в новата си приятелка и „винаги се усмихва, когато е около нея“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари