IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Инес де Рамон вече заживяха заедно

16 февруари 2024 11 00

Отношенията им се задълбочават

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро се заговори, че Брад Пит и Анджелина Джоли са готови за финалния етап на развода си, а междувременно стана ясно, че актьорът вече живее заедно с настоящата си приятелка Инес де Рамон, предава People.

Де Рамон, която за пръв път е забелязана с Пит през ноември 2022 г., се е преместила да живее при носителя на „Оскар“, съобщават източници пред People.

Многобройни източници потвърждават пред изданието че 60-годишният носител на „Оскар“ и 34-годишната му приятелка, изпълнителна директорка на бизнес с бижута, живеят заедно, като Де Рамон се е преместила в дома на Пит.

„Това е съвсем отскоро“, издава близък на Де Рамон, който отбелязва, че тя не се е отказала напълно от собственото си жилище. „Те вървят много силно и тя е по-щастлива от всякога.“

Двойката е забелязана за пръв път заедно през ноември 2022 г., а източници твърдят, че по това време те вече се срещат от „няколко месеца“.

Когато актьорът от „Боен клуб“ навърши 60 години през декември тази година, Де Рамон се присъедини към него и приятелите му за „много скромно“ празненство по време на почивката от снимките на състезателния му филм.

Въпреки че Пит и Де Рамон все още не са дебютирали като двойка на червения килим, те излязоха заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, където Пит удостои приятеля си Брадли Купър с наградата за изключителен изпълнител на годината.

На снимките, публикувани от HELLO!, се вижда, че Пит и Де Рамон седят един до друг в публиката, непосредствено зад 49-годишния Купър и колежката му от „Маестро“ – Кери Мълиган.

Пит облече тъмнокафяв костюм за вечерта в театър „Арлингтън“, а приятелката му изглеждаше бляскаво, тъй като беше в стилна рокля с високо деколте. На една от снимките се вижда как Пит се е навел към усмихнатата Де Рамон и сякаш ѝ шепне нещо на ухото.

По време на събитието актьорът се държеше настрана и пропусна червения килим, но когато излезе на сцената, за да почете Купър, публиката го аплодира бурно.

Когато Пит връчи наградата, той се пошегува с Купър, че той е там само заради безплатното пътуване до Санта Барбара.

Брад Пит нарича Инес де Рамон „свое момиче“: Тя го прави много щастлив“. През март миналата година Пит намери купувач за обширното имение в квартал Лос Фелиз в Лос Анджелис, което притежаваше от близо 30 години. 

Пит за първи път нарича пространството свой дом, след като купува оригиналното имение от Касандра Питърсън през 1994 г. за съобщените 1,7 млн. долара.

Оттогава насам Пит е закупил множество парцели в съседство с оригиналния дом и ги е запълнил с плувен басейн, тенискорт и пързалка за кънки.

Според източника звездата от „Вавилон“ е решил да продаде имота от 1,9 акра, защото „търси нещо по-малко“ в района на Лос Анджелис.

Домът е мястото, където Пит и бившата му съпруга Анджелина Джоли са отгледали шестте си деца: Мадокс, 22 г., Пакс, 20 г., Захара, 19 г., Шайло, 17 г., и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен. Бившата двойка се раздели през 2016 г.

Преди това Де Рамон беше омъжена за звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли. Двамата се разделиха тихо през 2022 г., след тригодишен брак.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари