IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Анджелина Джоли са на финала на развода си

12 февруари 2024 10 40

Те са на последните стъпки по пътя на споразумението

Снимка: БГНЕС

Спорният развод на Брад Пит и Анджелина Джоли може би е близо до края си след като всяка от звездите предприе една от последните ключови стъпки по пътя към постигане на споразумение за развода.

Според съдебни документи, получени от TMZ, и Пит, и Джоли връчват на другата страна последните си финансови разкрития, което е забележително, като се има предвид, че по бракоразводното им дело не е имало голямо движение поне от няколко години насам.

Окончателните условия на евентуалното цялостно уреждане на развода все още не са подадени, но подадените в четвъртък документи показват, че един от най-легендарните бракове и най-ожесточените разводи в най-новата история на Холивуд най-накрая е към своя край.

Всеки път, когато страните в един развод представят финансови документи това означава, че краят е близо.

Брад и Анджелина се срещнаха за пръв път на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“ през 2004 г., докато Пит все още беше женен за Дженифър Анистън. Двамата останаха само приятели по време на снимките, въпреки че Брад се раздели с Дженифър около година по-късно.

Брад и Анджелина бързо се събраха след обявяването на раздялата му и през следващите няколко години създадоха голямо семейство – с шест деца.
Бранджелина се сгоди през 2012 г. и се ожени през 2014 г., но Анджелина подаде молба за развод само две години по-късно, през 2016 г., като се позова на непреодолими различия.

През същата година Пит е обвинен, че е упражнил физическо насилие над поне едно от децата си, въпреки че властите го оправдават след разследване и той също отрича тези твърдения.

След това бракоразводното дело продължи да се проточва и в крайна сметка през 2019 г. съдия постанови, че Брад и Анджелина са законно свободни. Оттогава насам зад кулисите се разиграват и други елементи на развода, а сега, през 2024 г., финалът наближава.

Въпросите между Брад и Анджи се усложниха – припомняме, че през 2021 г. Анджелина продаде своята част от винарната, която притежаваше заедно с Пит – ход, който в крайна сметка доведе до това, че Пит я съди за това, че уж не е получила неговия подпис, преди да продаде компанията на руски олигарх. Това съдебно дело все още е в ход и е отделно от делото за развода им.

Макар че други съдебни битки може би все още продължават, изглежда, че разводът е почти приключил – и сега е само въпрос на време да стане официален.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари