IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Тик излъгал, че е автор на хита „Blurred Lines“

16 септември 2014 08 27

Певецът признава, че е бил пиян и дрогиран, когато създали песента с Фарел Уилямс

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Изпълнителят на хита „Blurred Lines“ Робин Тик призна, че е бил под влияние на „Викодин и алкохол“, когато песента е била записана.

37-годишният певец води съдебна битка с наследниците на Марвин Гей, които твърдят, че Тик, Фарел Уилямс и рапърът Ти Ай са копирали мелодията от песента на баща им „Got to Give it Up“.

В изявление на Тик, публикувано в Hollywood Reporter обаче става ясно, че певецът няма точни спомени за момента на създаване на песента, тъй като казва, че е бил пиян и дрогиран.

Изпълнителят признава, че е излъгал за написването на големия хит. „Истината е, че Фарел хвана ритъма и написа всяка част от песента.“

Звездата споделя, че през цялата 2013-та година не е дал нито едно трезво интервю, като през цялото време е бил много дрогиран и пиян.

„Всеки ден, в който се събуждах, взимах Викодин за начало на деня и след това довършвах с бутилка водка, която пиех преди и по време на интервютата. Не помня много от нещата, които съм казал. Всъщност съм доста изненадан какво съм казал, когато чета някои от тях“, откровен е Тик.

Именно споделянето на „истината“ се оказва причината за раздялата със съпругата му Пола Патън. „Казах на жена ми цялата истина. Затова тя ме напусна“, завършва певецът.

Песента на Марвин Гей.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари