IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бранджелина пуснаха първите кадри от новия си филм

17 септември 2014 09 58

Младоженците продължават снимките на романтичната драма край бреговете на Малта

Снимка:  Entertainment Weekly

Снимка: Entertainment Weekly

Анджелина Джоли и Брад Пит показаха първите кадри от новия си филм „By The Sea“ в списание Entertainment Weekly.

Официалното резюме на лентата е следното: „Действието се развива във Франция, в средата на 1970 г. Джоли играе Ванеса, бивша танцьорка, а Пит е нейният съпруг Роуланд, американски писател. Те пътуват из страната заедно, но се отдалечават един от друг все повече и повече“.

Анджелина, която е сценарист и режисьор на филма казва пред изданието следното: „Избрах да създам филма в епохата на 70-те, не само защото това е една пъстра и съблазнителна ера, но и защото ми позволява да сложа фокуса върху емоциите на героите ми“.

В момента младоженците Пит и Джоли (двамата сключиха брак на 23 август) смесват бизнеса с удоволствието.

Последните дни те се намират на луксозна яхта край бреговете на остров Малта, заедно с 6-те си деца, където хем си почиват, хем продължават снимките на втория си общ проект.

Първото им сътрудничество беше в лентата от 2005 г. „Мистър и мисис Смит“, където двамата започнаха и пламенната си афера и извън екрана, довела до развода на Брад с Дженифър Анистън.

Снимка: Entertainment Weekly

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари