IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суперзвезди на партито на Tialoto.bg!

25 септември 2014 10 51

Графа, Михаела Филева, Прея, Били Хлапето и НикНейм ще зарадват гостите на „Влез си в Tialoto.bg“!

Снимка: Monte Music

Снимка: Monte Music

Скъпи читателки,

На партито по случай 10-годишнината на Tialoto.bg, ще ви изненадаме със страхотно музикално шоу с едни от най-големите звезди на България!

Графа, Михаела Филева, Прея, Били Хлапето и NickName ще ни изпеят някои от любимите музикални хитове на лято 2014 и ще ни заредят с много положителна енергия!

Не пропускайте да станете част от модното събитие „Влез си в Tialoto.bg"“ на което ще се запознаете с много нова и полезна информация по темите здраве, красота, мода и спорт.

Очаква ви също и томбола с много страхотни награди, а забавленията са гарантирани от изпълнителите на Монте Мюзик!

Графа

Най-известният български певец е на музикалната сцена от 20 години и има издадени 7 албума и една книга.

Музикалната звезда има повече от 15 Топ Тен сингли в българските класации и безспорни №1 хитове като „Дим да ме няма“, „Causa Perduta“, „А дано, ама надали“, „Както Искаш“, „Невидим“, „Никой“, „Чуваш ли ме“, „Враг“, „Слънце в очите ти“, „Давам всичко за теб“, „Седемте езера“, „Заедно“, „Искам те“, „Ако има рай“, „Крадена любов“, „Най-щастливият човек“, „Честно в очи“, „Ванилия“.

Михаела Филева

Тя е един от най-ярките млади таланти на българската музикална сцена, набрала популярност от грандиозното музикално шоу – X factor. Родена е във Велико Търново и още там тя се влюбва в магията на музиката. На 6-годишна възраст започва уроци по пиано, но не след дълго разбира, че всъщност нейната страст е пеенето.

През 2012 година, тя става един от артистите в редиците на лейбъла Monte Music Ltd., зад който стои един от най-обичаните и успели поп изпълнители в България – Владимир Ампов – Графа.

На 14 септември 2012 г., излиза и първият сингъл с нейно участие – песента „Когато ти трябвам“, заедно с популярния рапър Били Хлапето, следван от „Опасно близки“, „Дай знак пак“, „А дано, ама надали“, „Приливи и отливи“, „Има ли начин“, „В реда на нещата“ и „Едно наум“.

Били Хлапето

Хлапето е един от най-успешните БГ хип-хоп изпълнители, добил популярност с хитовете „Башмайсторска“ и „Когато ти трябвам“, както и с парчетата „Like This“, „Don’t Stop“, „Когато те погледна“ и др.

Работил е съвместно с изпълнителите Michael Fleming – Lexus, Димчо, Михаела Филева, Fo, Hoodini, Бате Сашо, Game Over, Мариета, Тома Здравков. През май 2014 издава дебютния си албум „В реда на нещата“.

През лятото на 2012-та година Били Хлапето се присъединява към артистите от музикалната компания „Монте Мюзик“, с която съвместно издава двете си хитови парчета „Башмайсторска“ и „Когато ти трябвам“. Тези две песни стават едни от най-излъчваните в българския радио и телевизионен ефир за лятото на 2012-та година.

През май 2014 г., младият хип-хоп изпълнител издава дебютния си албум „В реда на нещата“ с грандиозно клубно участие и музика на живо.

NickName

NickName – Николай Бакалов е изпълнител с богат опит. Едва на 15, Николай става Певец на годината за 2004 г. на Българската Национална телевизия в предаването „Хит Минус 1“.

Отскоро бившият вокалист на Gravity Co. е част от Monte Music и вече пусна първата си песен с продуцентската къща на Графа „Монте мюзик“. Парчето „Сънят е забранен“ е по текст на Любо Киров и Графа и излезе с видеоклип през 2013, след което DJ Borche направи ремикс с официален клип към него. Николай е и автор на музиката на дебютното си парче.

В началото на 2014, NickName прави дует с Михаела Филева в нежната балада „Има ли начин“. От младия артист предстои да излиза продукция на високо ниво в колаборация с Монте Мюзик.

Прея

Прея Осасей е родена през 1994 г. в София. Още като малка тя участва в училищна вокална група, но не се занимава професионално с музика в детските си години. Въпреки това, най-голямата ѝ страст е пеенето и през годините продължава да му е заклета любителка. Започва да се замисля сериозно за кариера след като случайно се явява на кастинг за телевизионното шоу „X-Factor“ без никакви очаквания.

Там Прея се запознава с всички хора, които по-късно ѝ помагат да научи това, което не знае за музиката и да усъвършенства това, което умее до този момент. Младата певица не иска да учи в музикално училище и консерваторията, защото ѝ се иска да избегне невъзможността за връщане назад. Предпочита да мине по по-дългия път, но да култивира „своето“.

Няколко години по-късно Прея сформира група със своя добър приятел Любен, с който в началото свирят кавъри на любими свои песни, а след това започват да композират собствени парчета.

Експериментират с много различни стилове, но като основа полагат соул и фънк мотиви, гарнирайки с джаз, латино, реге и хип-хоп елементи.

Прея издаде дебютния си сингъл „Малките неща“, който се радва на огромен успех и веднага след това взима участие в проекта на Графа „Закъснявам, човек“. Очакваме новите ѝ парчета с нетърпение.

През 2013-та година Прея участва в телевизионния формат „Музикална академия“, чийто музикален продуцент е Монте Мюзик. От лейбъла веднага забелязват талантливата 19-годишна певица и ѝ предлагат договор. В началото на 2014 г. Прея подписва с Монте Мюзик и е на път да издаде дебютния си сингъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

4i4i ( преди 9 години )
С три думи "Наели сте Графа" за ПР акцията.Няма лошо готини са
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар