IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян беше почти бутната на земята (Видео)

26 септември 2014 07 13

Тя стана новата жертва на „шегаджията“ Виталий Седюк

В този вид Ким се появи на ревюто на Lanvin в Париж; Снимка: Getty Images

В този вид Ким се появи на ревюто на Lanvin в Париж; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян стана поредната жертва на украинския бивш журналист Виталий Седюк, който стана известен с това, че обича да се гаври със звездите. Той почти бутна на земята в драматична схватка в Париж риалити звездата, докато тя се опитваше да си проправи път през тълпата и да мине по червения килим.

Всичко това се случи малко преди ревюто на Balmain, което се състоя в рамките на Парижката седмица на модата, в четвъртък. В странната сцена се вижда как Виталий, който преди няколко месеца удари шамар на Брад Пит в Лос Анджелис, дърпа за косата Ким и почти я поваля на земята, пред ужасените погледи на съпруга ѝ Кание Уест и на майка ѝ Крис Дженър.


Източник, близък до Виталий казва: „Информацията, че Виталий дърпа за косата Ким е невярна. Той се опита да я прегърне, а тя се уплаши и го изтласка, а охраната ѝ почти я смъкна на земята. Заради бъркотията Ким изгуби равновесие, но Виталий не искаше да ѝ навреди.“

Бившият журналист е имал спречквания с известни личности, включително с Америка Ферера, Леонардо ди Каприо и Дженифър Лопес.

Седюк упорито се опитва да развали бляскавите холивудски събития, проявявайки агресия към знаменитостите, маскирайки поведението си като „шега“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари