IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт излиза с Никълъс Хоулт

26 септември 2014 11 15

Двамата актьори били неразделни от известно време

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Кристен Стюарт е започнала връзка с британския актьор Никълъс Хоулт. Звездата от „Здрач“ и ексгаджето на Дженифър Лорънс се запознаха това лято, покрай снимките на общия си филм „Equals“.

Още лятото се появиха слуховете, че двамата са повече от колеги и приятели, след като бяха засечени в суши ресторант (на снимката). Оказва се, че 24-годишните актьори наистина имат връзка. Приближен до Кристен твърди пред HollywoodLife, че тя и Никълъс са постоянно заедно и са буквално неразделни вече няколко месеца.

Информаторът твърди, че връзката им е започнала наистина като приятелство, но сега е много повече от това и нещата помежду им са доста сериозни.

Междувременно бившият приятел на Стюарт – Робърт Патинсън, отскоро също има нова любима и тя е певицата FKA Twigs, чието истинско име е Талия Барнет. Бившата приятелка на Хоулт – Дженифър Лорънс също наскоро откри любовта отново в лицето на певеца от бандата „Coldplay“ – Крис Мартин.

Кристен и Никълъс направиха заедно предизвикателството ALS Ice Bucket Challenge:

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари