IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секссимволите на българското кино влязоха в кухнята

2 октомври 2014 08 21

Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Карамазов и Юлиян Вергов участваха заедно в реклама на домакински уреди

Снимка от официалното представяне на водещата марка Bauknecht

Снимка от официалното представяне на водещата марка Bauknecht

В Sofia Event Center се състоя официалното представяне на водещата марка Bauknecht, която заложи на най-популярните български актьори – Захари Бахаров, Деян Донков и Владо Карамазов. Водещият на събитието Юлиян Вергов провокира тримата си колеги да демонстрират нагледно как се отнасят към домакинските си задължения.

Захари показа как се справя с прането вкъщи и призна, че си мечтае за перална машина, която има детектор за документи и монети, защото неговата половинка Диана често забравя да провери джобовете му за забравени ценности.

Като истинска „къщовница“ се доказа Владо Карамазов. Неговите покупки бяха прилежно подредени в двукрилния Bauknecht хладилник за по-малко от 5 минути. Владо призна, че е изключително подреден мъж и дизайнът на уредите в дома му е от първостепенно значение.

Захари разкри, че въпреки увлечението на Владо по детайла и дизайнерското изпълнение, той домакинства със стар розов анцуг, който изглежда поне на 20 години.

Деян Донков бе ангажиран да демонстрира кулинарните си умения. Той разкри, че заедно с гаджето му Радина (Кърджилова) най-често избират за вечеря спагети, но в кухнята на Bauknecht той заложи на печено пиле.

Четиримата актьори признаха, че се справят с домакинските задължения, но силно оценяват помощта на високотехнологичните уреди, които им спестяват време и усилия. Владо призна, че би взел със себе си хладилник на марката, ако днес бе участник в „Сървайвър“.

Въпреки разпространеното мнение, че мъжете са истинско бедствие в кухнята, Захари, Деян, Владо и Юлиян доказаха, че са отличници в домакинската работа.

Снимка от официалното представяне на водещата марка Bauknecht

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари