IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Второто дете на Уилям и Кейт трябва да се роди през април

20 октомври 2014 12 56

Сутрешното гадене на херцогинята вече отминавало

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Принц Уилям и Кейт Мидълтън обявиха, че второто им дете ще се роди през април, следващата година. „Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да потвърдят, че очакват бебе през април 2015 г.“, се казва в изявлението на Двореца Кенсингтън.

Освен това говорителят на кралската двойка е казал пред медиите, че сутрешното гадене на Кейт вече е започнало да отшумява. Имаше спекулации, че 32-годишната херцогиня очаква близнаци, но това не е потвърдено.

На 29-ти април 2015-та съпрузите ще отбележат четвъртата годишнина от сватбата си, а на 22 юли догодина техният първороден син – принц Джордж ще навърши две годинки.

В момента Кейт кара своята сравнително тежка бременност в дома на родителите си в Бъркшир, но се очаква скоро да възобнови официалните си ангажименти. Кейт не се е появявала в очите на обществеността от 8 септември, когато беше обявена нейната втора бременност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Лина ( преди 9 години )
Голям праз . Само те раждат .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар