IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли е поредната звезда, която позира по хавлия за Марио Тестино

29 октомври 2014 11 20

Актрисата взе участие в оригиналния проект на култовия фотограф

Снимка: Марио Тестино

Снимка: Марио Тестино

Кийра Найтли позира само по хавлиени кърпи пред обектива на култовия Марио Тестино. С този кадър британската актриса става 50-тата личност, която участва в серията на модния фотограф, наречена „Towel Series“.

Снимката на звездата е публикувана в страницата в Instagram на Тестино. В серията от снимки участват основно супермодели като Кейт Мос, Кейт Ъптън, Кандис Суонепол, Джоан Смос, Карли Клос, Миранда Кер, Жизел Бюндхен и др., но също така в снимките по хавлии, се е включила и попзвездата Майли Сайръс.

Основното в тези креативни кадри е, че красавиците носят минимално количество грим и че са завили телата и косите си в бели кърпи, сякаш току-що излизат от банята. Голяма част от кадрите са черно-бели, но специално снимката на Кийра е цветна.

Влезте в галерията ни и разгледайте снимките на една част от красавиците, които са участвали в оригиналния проект на модния фотограф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари