IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Бийн ще се жени за пети път

3 ноември 2014 15 36

Явно актьорът от „Властелинът на пръстените“ още вярва в брачната институция

Снимкa; Getty Images

Снимкa; Getty Images

Актьорът Шон Бийн планира да се ожени за пети път. 55-годишната звезда от „Властелинът на пръстените“ смята да вдигне сватба с 29-годишната си приятелка Ашли Мур.

Бившият актьор от сериала „Игра на тронове“ е предложил брак на бившата бавачка на децата си и тя се е съгласила да стане негова съпруга и по-точно поредната г-жа Бийн, пише вестник Daily Express.

По темата Шон каза преди време следното: „Разбира се, че все още вярвам в любовта. Няма никой, който да не вярва в нея, но бракът явно не е за мен...“ Очевидно той е променил мнението си оттогава.

Първият си брак Бийн сключва през 1981 г., когато е само на 21 години. Втората му съпруга е актрисата Мелани Хил, от която има две дъщери. През 1997 г. той се жени за своята колежка Абигейл Крутенден, от която има още една дъщеря. Четвъртият брак на Шон е с Джорджина Сътклиф, която е с 20 години по-млада от него. Този 2-годишен брачен съюз приключи грозно и публично през 2010 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

поколението на 90-те ( преди 9 години )
че влезе и в ролята на Ричард Шарп в едноименния сериал
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Фиф ( преди 9 години )