IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои известни личности обичат да готвят?

24 декември 2014 08 51

Вижте кои са звездите, които си падат по кулинарното изкуство

Джесика Алба; Снимка: Instagram

Джесика Алба; Снимка: Instagram

Наскоро Анджелина Джоли призна, че не може да готви, но много ѝ се иска да се научи, за да може да бъде по-добра съпруга на Брад Пит и по-грижовна майка на 6-те им деца.

Късметлиите Райън Рейнолдс, Кеш Уорън и Джон Леджънд имат обаче съпруги, които се справят отлично в кухнята, а това са именно Блейк Лайвли, Джесика Алба и Криси Тийген, така че тези мъже нямат проблема на Брад.

Много известни личности обичат кулинарното изкуство и неведнъж са споделяли, че въпреки успешните си кариери, с радост отделят от времето си, за да приготвят храна на своето семейство.

Джесика Алба например, освен сексапилна жена, перфектна майка и съпруга, успешна актриса и бизнесдама, винаги намира време и желание да приготви празничната трапеза и то съвсем сама. На снимката, взета от нейния горд мъж Кеш, виждате как красавицата усърдно пълни коледната пуйка в собствената си кухня.

Вижте снимки в галерията ни и на другите звезди, които се гордеят от факта, че умеят да готвят или поне имат огромно желание да се научат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари