IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа Мидълтън: Дупето на Ким Кардашян е по-хубаво от моето

10 декември 2014 14 23

Сестрата на Кейт Мидълтън смята, че задните ѝ части не могат да се сравняват с тези на риалити звездата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Малката сестра на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън – Пипа призна, че дупето на Ким Кардашян е много по-хубаво от нейното. Вероятно помните, че Пипа нашумя с добре оформените си задни части на сватбата на Кейт с принц Уилям, когато беше шаферка на булката и носеше прилепнала бяла рокля (на снимката долу).

Всъщност именно дупето на Пипа я направи известна през 2011 г., но днес тя настоява, че не може да се съревновава по сексапилни задни части с американската риалити звезда Ким, която превърна пищното си дупе в своя запазена марка.

31-годишната г-ца Мидълтън сподели в интервю за политическото седмично списание „The Spectator“ следното: „Трябва да кажа, че макар да получих славата си именно заради задните си части, все пак не мога да се състезавам в лигата на Ким. Честно казано не мога и да разбера интереса на американците към пищните дупета. Струва ми се, че това се превръща в нещо като мания.“

Наскоро Пипа взе награда за леля на годината (на сина на сестра си принц Джордж), побеждавайки силната конкуренция от страна на Виктория Бекъм и Бионсе Ноулс.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Лина ( преди 9 години )