IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу издава стонове като при оргазъм, когато ѝ правят педикюр

12 декември 2014 12 00

Това разкри самата маникюристка на звездата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Гуинет Полтроу издавала звуци като при оргазъм, когато ѝ правят педикюр. Това заяви британската художничка-маникюристка Софи Робсън, която е работила с актрисата по времето, когато тя е снимала лентата „Iron Man 3“.

Софи е станала свидетел на стоновете от удоволствие, които звездата е издавала докато тя се е погрижила за визията на ходилата и ноктите на краката ѝ.

„Много звезди са идвали при мен, но си спомням, че бях много нервна от това, че ще трябва да правя педикюр на Гуинет Полтроу. Някак си успях да запазя самообладание и си свърших работата добре. Вдъхновението ми дойде и от стоновете, които тя издаваше, докато ѝ правех масаж на стъпалата. Приличаха на стонове по време на оргазъм“, разказва Софи пред списание LOOK.

За разлика от Гуинет, опитът на Робсън с Кристина Агилера не е толкова приятен. Тя добавя: „Помня как ме повикаха, за да направя педикюр на Кристина Агилера в нощта преди едно нейно шоу във Великобритания. Тя явно е свикнала тази процедура да трае бързо и може би в Америка това е така, но в Лондон обръщаме повече време на детайла. Определено тя е една от най-трудните клиентки, които съм имала!“

Гуинет винаги е с перфектен педикюр; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари