IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас и Бенджи Мадън са се сгодили

20 декември 2014 10 00

Влюбените имат връзка от седем месеца

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Слуховете, че холивудската звезда Камерън Диас се е сгодила за гаджето си от седем месеца – рок музиканта Бенджи Мадън, се оказаха верни. Списание US Weekly потвърждава, че влюбените вече планират сватбата си в началото на 2015 година.

„Всичките им приятели мислят, че това е малко прибързано, но иначе са много щастливи за тях“, казва източник, близък до актрисата. „Бенджи винаги се е влюбвал прекалено лесно, но този път е сигурен, че е попаднал на страхотно момиче.

Още през септември се появи новината, че Бенджи е предложил брак на Камерън, тъй като оттогава тя носи красив диамантен пръстен на безимения пръст на лявата си ръка. „Тя наистина не се интересува от брака като институция, но иска бебета“, казва източникът. „Бенджи обаче, настоява преди това да се оженят.“

Според други слухове майката на Камерън – Били също смятала, че Мадън е идеалният мъж за дъщеря ѝ, с когото тя най-сетне ще може да се установи.

В миналото дългокраката блондинка е имала романи с Джъстин Тимбърлейк, Джаред Лето и Алекс Родригес. Приятелката на Диас – Никол Ричи я запозна в началото на пролетта с Бенджи, който пък е брат – близнак на нейния съпруг Джоел Мадън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари