IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аврил Лавин отрече, че се лекува в клиника

25 декември 2014 09 19

Певицата категорично твърди, че не е влизала да лекува зависимост към наркотици

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В навечерието на коледните празници тръгнаха слухове, че певицата Аврил Лавин е влязла да лекува зависимост към наркотиците в клиника.

В туитър профила си обаче канадската изпълнителка побърза да опровергае слуховете като написа:

„Единственото нещо, към което изпитвам зависимост в момента е Бинг Крозби“. Шегата на Аврил се отнася към изпълнителя, който е известен със своите коледни песни, към които явно е привързана певицата.

Първоначалните слухове, че Аврил е влязла в клиника да се лекува, се появиха след туитър разговор между певицата и един от нейните фенове в социалната мрежа преди около месец. Тогава той запита канадката защо скоро не е вадила албум и кога да очакват феновете ѝ нещо ново. Певицата му отговори, че не се чувства физически добре и нека почитателите ѝ се молят за нея.

Оттогава слуховете, че 30-годишната Лавин е приета в клиника, вървят постоянно из светските медии, но ето че сега певицата ги отхвърли категорично. Остава въпросът от какво мистериозно заболяване страда певицата, за да напише това съобщение на своите почитатели...

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари