IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Халиуел е мразена от родителите на годеника си

29 декември 2014 13 16

Те дори са заявили, че няма да отидат на сватбата им

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Гери Халиуел обяви годежа си с богаташа Кристиан Хорнер през ноември т. г., но според последните слухове, неговите родители изобщо не одобряват връзката им. Бившата певица от „Спайс гърлс“ започна връзка с шефа на отбора на Red Bull във Формула 1 в началото на 2014-та, като заради любовта си към звездата, той изостави жена си и едногодишната им дъщеря Оливия.

Според информациите родителите на 40-годишния Кристиан са отказали категорично да се запознаят с Гери и са заявили, че няма да присъстват на сватбата на сина си, ако той все пак реши да сключи брак с Халиуел.

„Родителите на Кристиан са много разстроени от факта, че той се раздели с половинката си от 14 години Бевърли Алън, от която има бебе“, казва семеен приятел пред вестник Sunday Mirror. „Те са с много негативно отношение към Гери и категорично не одобряват тази връзка на сина си.“

42-годишната британска певица също има една дъщеря – Блубел. Тя е на осем години и е от връзката ѝ с американския сценарист Саша Герваси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари