IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Силвестър: Нямам нов мъж в живота си

7 януари 2015 08 00

Синът на водещата ходи на психолог след развода ѝ с баща му

Снимка; LOVE style

Снимка; LOVE style

Тв водещата Мария Силвестър признава пред списание LOVE style, че с бившия ѝ мъж, Силвестър, вече са официално разведени от месец и само чакат решението на съда. Тя отрича да е в добри отношения с него.

„Той твърди така, но ние сме в никакви отношения по-скоро. Лесно преодолях раздялата ни, защото това ни е втора поред и вече го бях преживяла. Само първият път ми беше тежко“, разказва хубавицата.

Тя не крие, че синът ѝ, Давид, преживява тежко раздялата на родителите си и дори ходи на психолог. „Грижа се за това детето ми да посещава редовно специалист, който не е обременен от нашия проблем и да споделя с него“, категорична е Мария.

Тя отрича да има връзка с автомонтьора, с когото ѝ приписаха афера.

„Това са пълни глупости. С прословутото момче от снимката работихме заедно три дни, ходихме на едно пътуване. Нямам нов мъж в живота си. На този етап се чувствам много добре със себе си, нямам желание да променям това. С Давид сме си двамата и аз се радвам на изключително интересен живот“, добавя брюнетката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари