IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извънбрачната дъщеря на Борис Бекер стана модел

22 януари 2015 15 30

Анна Ермакова дефилира на Седмицата на модата в Берлин

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Извънбрачното дете на тенис звездата Борис Бекер – Анна, направи първите си стъпки като модел.

14-годишната червенокоса девойка се появи на модния подиум в Берлин, в рамките на Седмицата на модата в Берлин. Анна дефилира в ревюто на дизайнера Riani. Майката на извънбрачната дъщеря на Бекер – Анджела Ермакова също навремето е работела като модел.

Анджела е от руско-африкански произход и преди години предизвика истински скандал в Германия, а и в света на големия тенис, след като обяви, че е бременна от Борис. Той години наред отричаше бащинството, но накрая си направи ДНК тест и се оказа, че наистина е баща на детето, което е негово копие.

Скандалните обстоятелства около зачеването и раждането на Анна костваха много на Бекер, който се разведе с тогавашната си съпруга Барбара заради кратката си афера с Анджела през 1999 г. (двамата са правили секс на стълбище в нощно заведение).

Борис има трима сина, а тук е с най-големия – Ноа; Снимка: Getty Images

В последствие той призна дъщеря си и дори направи опит да се сближи с нея. Дори наскоро каза в интервю, че не съжалява за появата ѝ и че тя е прекрасно дете.

Ана с майка си Анджела преди няколко години; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари