IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън отново е готов да предложи брак на Никол

2 февруари 2015 13 08

Дали и този път тя ще му откаже?

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Според последните слухове Люис Хамилтън е на път да поиска ръката на Никол Шерцингер за втори път.

Двамата наскоро прекараха романтична Нова година заедно в Ню Йорк и изглежда нещата във връзката им се развиват в добра посока. Това е и причината световният шампион от Формула 1 да се реши да падне на едно коляно още веднъж, след като певицата го отряза през 2013-та.

Очевидци разказват, че 30-годишният Люис вече е започнал да се оглежда за нов годежен пръстен, тъй като знаел много добре вкуса на любимата си.

Според информациите той дори е оставил 350 хиляди британски паунда в един бижутериен магазин (на Cartier) на „Ню Бонд Стрийт“ в Лондон. Точно от това място той беше купил пръстен за 36-годишната експевица от групата „Pussycat Dolls“ и при първото си предложение, но тогава тя го отхвърли.

Сега един приятел на Хамилтън казва, че той се чувства достатъчно смел и уверен, че този път Никол ще приеме да стане негова съпруга. Той дори бил помолил служителите в магазина да подготвят топ три годежни пръстени, за да може да избере един от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари