IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага е в еуфория от годежа си с Тейлър Кини

19 февруари 2015 09 29

Звездата сподели, че не може да спре да се усмихва

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

„Не мога да спра да се усмихвам!“ заяви Лейди Гага в социалната мрежа. Попзвездата още не може да повярва, че се е сгодила за красавеца Тейлър Кини. Актьорът от сериала „Chicago Fire“ предложи брак на певицата преди пет дни, в Деня на влюбените – Свети Валентин, след което тя пусна снимки на диамантения си пръстен в Instagram.

Пръстенът е в сърцевидна форма и наистина е доста впечатляващ като дизайн. Гага сподели, че от вътрешната страна на пръстена Тейлър е гравирал любовно послание, както и инициалите „T“ като Тейлър и „S“ като Стефани, както е истинското ѝ име.

Самото бижу е проектирано от бижутерката на звездите Лорейн Шварц.

Двойката обяви годежа си в понеделник, а вчера Гага обясни по-подробно какво харесва най-много в своя пръстен. Тя каза: „Любимото ми нещо в него са именно нашите инициали със сърце между тях. Тейлър винаги се обръща към мен с рожденото ми име. Още от първата ни среща. Аз съм толкова щастлива бъдеща булка! Не мога да спра да се усмихвам!“

Музикалната звезда и актьорът и бивш модел се срещат през 2011 година на снимачната площадка на видеото към песента ѝ „You & I“ и оттогава са неразделни.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари