IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова отново е сама

10 март 2015 12 19

Според приятелката ѝ Лора Караджова моделът вече не е с Блатечки

Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Диляна Попова и Асен Блатечки са разделени, каза близката приятелка на манекенката Лора Караджова.

Певицата сподели в свое интервю за Нова ТВ, че приятелката ѝ Диляна Попова е разделена с бащата на сина си Борил – Асен Блатечки. Запитана в интервюто какво мисли за отношенията на манекенката с актьора, блондинката отговори откровено.

„Не мисля, че е най-доброто развитие на събитията. Все пак не мога да им се бъркам, но мисля, че като правиш едно дете, би трябвало да си с майката на това дете, особено малко след неговото раждане“, заяви Лора.

Диляна Попова и Асен Блатечки все още не са обявили публично раздялата си.

Наскоро Диляна Попова призна, че не спазва пунктуално всички бебешки традиции. Тя също така сподели, че майка ѝ помага за отглеждането на бебето. За радост на манекенката, Борил се оказал много спокойно дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 9 години )
А тя??? такава хубава млада жена, пък *** като ***, за нея ли няма свободни мъже точно? Като правиш едно дете е хубаво да мислиш с главата си, да избираш и да му намериш баща, а не само да се осемениш! Осен ако нямаш избор, трудно ми е да повярвам, че не е имало мъже около нея...ама всеки от главата си пати, лошото е, че синът й досега е без баща, нея, докато е млада, все ще се намери кой да я *, ама детео с кого ще си играе на индианци...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
пффф ( преди 9 години )
На тоя Блатечки си му личи от километри, че е адски елементарен тип, простоват, и че си пада малко *** и темерут. И съм момиче и твърдо НЕ го харесвам. Диляна какво е видяла в него, само тя си знае. Но за мен лично е на светлинни години от понятието "секси лош пич". По-скоро посредствен ***, който се мисли за мноого готин. А резултатът от тъпите отношения между двама души е едно детенце, което ще израсне с комплекси и дефицити, щото мама и тате не са се разбрали нещо. Ами изводът е ясен - не можеш ли да се установиш с един човек година, две, три - еми, няма да правиш деца, бе. Колко нещастни хора ще има в България след десет петнайсет години... двойно повече от сега, защото адски зачестяват случаите на деца без брак, растящи и отглеждани от един родител. Новата вълна меланхолици се задава. След 10-15 години ще я усетим доста осезаемо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар