IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миша Бартън съди майка си

8 април 2015 15 36

Актрисата завежда дело срещу родителката си

Миша Бартън; Снимка: Reuters

Миша Бартън; Снимка: Reuters

Миша Бартън съди майка си – Нуала Бартън, за неправомерни злоупотреби със средствата на актрисата по време на нейната кариера.

29-годишната звезда твърди, че е подала документи в съда с твърдението, че родителката ѝ е „алчна“. Майката е обвинена във взимане на части от заплатата на своята дъщеря и изгонването ѝ от семейния им дом в Бевърли Хилс на стойност 7,8 милиона долара.

„От самото начало Нуала е източвала спечелените с труд пари на дъщеря си в качеството си на мениджър – позиция, за която не е имала абсолютно никакъв опит или преминато обучение“, поясни адвокатът на Миша Бартън.

В подадената жалба се пояснява, че русокосата красавица съди майка си за нанесени щети и съдебни разноски след „личния и професионален“ крах на техните взаимоотношения, в следствие на неправилно управление на личните финанси на актрисата.

„Нуала отказва да предостави на Бартън достъп до средствата, които тя е изкарала (и продължава да изкарва под формата на остатъчни плащания) за нейните ангажименти като актриса и модел“, гласи жалбата.

Според звездата от „Ориндж Каунти“, Нуала твърди, че Миша е получавала дадено възнаграждение, за което по-късно открива, че е много по-високо, отколкото е мислела.

Майката е удържала допълнителни пари за себе си, както и 10% такса за услугите ѝ като личен мениджър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )