IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес пак даде работа на Каспър Смарт

15 май 2015 11 07

Той ще е хореограф на шоуто ѝ във Вегас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес не е обявила официално, че се е събрала с танцьора Каспър Смарт, но го направи индиректно, като му даде работа. 45-годишната попзвезда е наела 28-годишния си любим за свой хореограф, по време на престоя си в Лас Вегас.

Лопес и Смарт се разделиха през юни миналата година след 2-годишна връзка. Двамата обаче започнаха да се появяват заедно в началото на годината, като твърдят, че са просто приятели.

Джей Ло призна обаче, че смята да наеме Каспър да направи хореографията на шоуто ѝ. Според слуховете тя обмисля и да заживее във Вегас с младия танцьор, тъй като ще пребивава в Града на греха цяла една година.

Тя ще направи свое шоу в Planet Hollywood Resort & Casino, като ще има концерти през януари, февруари, май и юни. Цените на билетите варират от 59 до 219 долара.

Лопес тръгва по стъпките на своите колежки Марая Кери, Бритни Спиърс и Селин Дион, които също се изявяваха на сцената на различни хотели във Вегас.

Снимка: Daily Mail

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари