IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт цени приятелките повече от мъжете

5 август 2015 09 00

Певицата няма против да си разменят гаджетата

Тейлър Суифт; Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт; Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт няма нищо против нейните приятелки да се срещат с бившите ѝ гаджета.

Певицата заяви, че по никакъв начин не се притеснява, ако някоя от жените от близкото обкръжение има план да се среща с някоя нейна любов от миналото, тъй като смята, че приятелството е много по-важно.

„Женското приятелство има челна позиция сред приоритетите ни. То е много по-важно от някой мъж, с когото нещата не са се получили“, сподели блондинката пред Vanity Fair.

“Сега повече от всякога трябва да бъдем добри едни с други без да се съдим взаимно, и просто защото имаме един вкус за мъже, да не се обръщаме една срещу друга“, продължи изпълнителката.

25-годишната красавица със сигурност има предвид своята близка приятелка Джиджи Хадид, която започна връзка с Джо Джонас.

„Тейлър осъзна, че Джиджи се среща с Джо. Не е тайна, че Джо разби сърцето на Тейлър, когато се разделиха преди седем години. Той беше първата истинска любов на Тейлър и не се разделиха с добро“, коментира близък до певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари