IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това е новото секси гадже на Сандра Бълок

31 август 2015 12 00

Актрисата излиза с бивш модел

Снимка; Facebook

Снимка; Facebook

Папараците разкриха самоличността на новото гадже нa Сандра Бълок и се оказва, че това е супер горещият фотограф и бивш модел Брайън Рандъл.

Всъщност хубавецът е от поколението на супермоделите на 90-те и е позирал редом до Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър. Той е бил рекламно лице на Hugo Boss, Saint Laurent и Byblos.

Според слуховете холивудската звезда излиза с красавеца от няколко месеца, като дори го е завела на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру в началото на август.   

51-годишната носителка на Оскар е започнала връзка с 49-годишния Рандъл, който като нея живее в Лос Анджелис, преди няколко месеца, като двамата са се запознали покрай общи познати.

Подобно Бълок, която е разведена и има едно дете и Рандъл има едно дете, само че той има дъщеря, а Сандра има 5-годишен, осиновен син - Луис.

Снимка; splashnews.com

Според приближени на звездата, отношенията на Сандра със сексапилния фотограф вървят повече от добре. Актрисата от "Мис таен агент" била много щастлива с Брайън, който се държал много естествено и бил много внимателен и мил към нея.

Снимка; splashnews.com

Барйън със Синди Крауфорд; Снимка; Harper's Bazaar

Сандра определено си пада по хубавци; Снимка: Vogue Hommes 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари