IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изгониха Джорджано от VIP Brother

29 септември 2015 06 06

Изпълнителят става вторият елиминиран от шоуто

Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Джорджано е вторият съквартирант във VIP Brother, който напусна Къщата след футболиста Богданов.

При излизането си по време на лайф предаването снощи той благодари на всички, които са положили грижи за него.

„Няма никаква промяна, сякаш нищо не се е променило“, коментира веднага след излизането му Иво Танев.

Пред Ники Кънчев интернет сензацията сподели, че преживяването VIP Brother ще му остане за цял живот. Ексцентричният певец посочи Преслава като свой фаворит за победител в шоуто.

Ники Кънчев даде възможност на Джорджано да спаси един от съквартирантите на следващите елиминации. Той посочи Гъмов, защото го намира за интересен и забавен.

Малко по-късно Big Brother извика в изповедалнята Здравко и Катя от дует „Ритон“, Кичка Будурова и Ернестина Шинова, за да им възложи тайна мисия от изключителна важност. Големият брат им съобщи дълго пазената тайна – че в близост до тяхната къща има още една. Право да се преселят при останалите обаче ще имат само двама, а другите трима ще трябва да си тръгнат завинаги от Къщата.

Четиримата звездни съквартиранти решиха Кристина Димитрова и Катрин Вачева да са двете, които ще прекрачат прага на селската къща и ще се присъединят към тяхната VIP компания. След 2-седмична изолация, дамите влязоха в звездната Къща, за да се включат в играта. Анита, Катя и Кирил пък напуснаха шоуто завинаги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари