IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е Гери-Никол – скандална или невинна?

8 декември 2015 15 30

Родителите я подкрепят след кампанията срещу нея

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Гери-Никол е прецедент в родното ни музикално пространство с главоломната бързина, с която стана известна. Тя се появи на сцената на миналогодишния X Factor като част от сформираната от шоуто гърл група Sweet 16, но още тогава стана ясно, че триото няма да просъществува. „Ела и си вземи“ излезе в началото на юни тази година и бързо се превърна в хит, а новата ѝ песен „Момиче като мен“ предизвика доста дискусии заради визията ѝ. Дори Агенцията за закрила на детето надигна глас срещу певицата, заради предизвикателните чупки на задни части в клипа.

Започнаха спекулации – кой бил баща ѝ, който финансира клиповете ѝ, как Гери за своята крехка възраст била вече истинска мъжемелачка, как е страшно надута и просто една малка „кифла“, която обикаля екзотичните кътчета по света.

Коя всъщност е Гери-Никол?

Ученичката се опита да отговори – искрено и непринудено, с позитивизма, чаровния наивитет и хъса за живот от висотата на своите 17 години пред сп. Story. Момичето казва простичко, че освен талант, носи в себе си и голяма упоритост. Така действа винаги – поставя си за цел нещо и го постига.

„Всъщност истината е, че никога не съм си поставяла за цел на всяка цена да бъда популярна. Един човек или притежава нужните качества, или не ги притежава. Вариантите не са безкрайни. Щом съм успяла да предизвикам интерес дотолкова, че да бъда обсъждана в цялата страна, очевидно притежавам нужните качества, за да успея“, отсича Гери.

Вместо толкова много негативизъм накуп да ѝ се отразява зле, да я депресира и парира действията ѝ, Гери-Никол се зарича да гони целите си докрай. Нарича хейтърите и чернилката, която изливат по нея „малки пречки“, които я нахъсват да гони с двойна сила успеха.

„Искам да кажа на хейтърите само това: „Обичайте ме и продължавайте да гледате клиповете ми! Защото, щом ежедневно и ежеминутно си пускате клиповете ми и ми помагате в класациите, значи – всъщност сте мои фенове!“, категорична е Гери.

Истинската Гери-Никол

„Както вече споменах, аз имам силен характер. От малка побеждавах момчетата в детските игри и все още съм доста бойна и игрива. Обичам да се забавлявам. Но всъщност истинската Гери-Никол е едно невинно, мило и сладко бебе. Само че, както вече казах, малцина имат възможността да се запознаят с този образ“, шокира със собственото си описание певицата.

Шегува се, че има проблем с очите – 2,5 диоптъра късогледство, и когато е без диоптричните си очила и някое момче ѝ направи впечатление, то това е знак да си ги сложи и да се вгледа в детайлите.

„Разбира се, това е метафора. Мен не ме интересува толкова външният вид, а какъв е човекът. За мен е важно момчето до мен да ми е интересно постоянно, да умее да задържа вниманието ми и да ме мотивира да бъда креативна. Ако трябва да съм честна, предпочитам бъдещият ми приятел да е човек от шоубизнеса. Смятам, че ще можем да си бъдем полезни един на друг“, смята Гери-Никол.

Относно как реагират родителите ѝ на създалата се полемика с визията ѝ тя добавя: „Родителите ми и аз живеем в XXI век, ние сме широко скроени хора и виждаме какво се случва по света“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

татко ( преди 8 години )
Дяволица.... Перверзна монета.... "Изкушенията ще дойдат ,но тежко му чрез който идват..." Евангелието...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Хм ( преди 8 години )
Чиста проба падение и деградация....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
да бе ( преди 8 години )
Това са стандартни отговори, за да се хареса на хората. Нищо сладко и детинско не се вижда на снимката, ами по-скоро мяза на ***...тка! Жалко за родителите й! Явно толкова и са я възпитали щом я подкрепят. Колкото до широко скроените... мхм видно е - я колко широоооооко си е отворила таз нейна голяма надута уста :р
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
petkan ( преди 8 години )
До еееее: тя е продукт на родителите, а не случайност
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар