IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Пайн подкрепи колежките си срещу порядките в Холивуд

4 февруари 2016 15 10

Хубавецът смята екшъните за разрушителни

Снимка: DuJour

Снимка: DuJour

Крис Пайн смята, че Холивуд се нуждае от повече филми с водещи женски роли. Горещият актьор, който постепенно се превърна в истинска звезда, е решил да подкрепи своите колежки, които напоследък се оплакват от двойния стандарт в кино индустрията по отношение на половете.

Крис вече показа, че има много лица - той е играл в екшъни, в комедии, в романтични комедии, в драми и във фантастика. Той е доста разнообразен бокс-офис герой, а дамите умират да го гледат на екрана заради перфектната му визия.

Пайн дава интервю в списание DuJour, където споделя следното: "Екшъните са синоним на насилие и отмъщение от вида око-за-око. Този мъжки отпечатък в света на киното е толкова силен, че е очевидно защо жените в челните редици в нашата индустрия са доста по малко." 

35-годишният актьор в момента се снима в лентата "Wonder Woman", където основната роля е поверена на актрисата Гал Гадот, а той е в поддържаща роля.

"За да имаме силни жени, мисля, че трябва да започнем да инжектираме на този свят малко повече от идеологията на състрадание, любов и положителна морална сила, а не нещо разрушително", продължава Пайн.

Крис споделя още, че много обича да прави комедии. "Всеки път, когато ми предложат да нося перука, съм готов да го направя. Наистина обичам комедиите."

Наскоро пък мина премиерата на новия филм на Крис - "Часът на героите" (историческа драма), в който той си партнира с Кейси Афлек, Ерик Бана, Бен Фостър. 

За да видите снимките на горещия Крис, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари