IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна радост: Холивуд се събра на Super Bowl

8 февруари 2016 14 00

Едни излязоха на сцената, други ги аплодираха от местата си

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Стадионът на Леви в Санта Клара в близост до Сан Франциско събра много известни личности на едно място. Сред тях бяха Лейди Гага, актрисата Кейт Хъдсън, колежката ѝ Гуинет Полтроу, певецът Ъшър и много други.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се появиха в целия си звезден блясък на Super Bowl в Сан Франциско. Все пак това е едно от най-големите събития на годината, така че не е чудно цветът на Холивуд да бъде част от него, пише Daily Mail.

46-годишната Катрин и 71-годишният й съпруг Майкъл Дъглас изглеждаха в добро настроение. Катрин бе облечена в красиво кремаво сако върху коприна, устните й се открояваха с лилав оттенък. Дъглас бе в сив пуловер с бяла риза и сако.

Спортно облекло бе избрала за себе си Гуинет Полтроу, която също бе на стадиона със своите деца Моузес и Епъл. Те шумно аплодираха изпълнението на Бионсе на сцената, както и на вокалиста на Coldplay Крис Мартин, който е и бивш съпруг на Полтроу. На сцената излезе и Бруно Марс.

Сред музикалните звезди бе и Лейди Гага, която се появи малко след като спечели Златен глобус за заслугите й на малкия екран. Певицата бе избрала червено-златист костюм, който бе в синхрон с грима ѝ.

Малко по-рано бе видян и Джъстин Бийбър с гаджето си Хейли Болдуин да се подготвя с цигара, за да изкара може би още по-добре на Super Bowl.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Проф. Юлиян Вучков ( преди 8 години )
А бе тази Лейди Гага много се блещи, раззинала една голяма уста и пее химна като че ли е в нощен клуб.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар